onsdag 30 december 2009

Jag börjar visst inte mitt nya liv på måndag, det sket sig. Jag vägrar gå dit och ställa mig i endast underkläder för att fotograferas, tyckte att jag kunde ta bilder hemma själv men eftersom det tydligen inte var ett alternativ så skiter jag i det! Man ska inte göra något som inte känns rätt, eller hur?
Fan också!

Nu ska vi fara till Maxi, Willys och Coop för att inhandla ingredienser till nyårsmiddagen...Tror inte vi blir ensamma!

3 kommentarer:

  1. Vad är det för ställe som kräver bilder i underkläder? Är dom inte kloka?
    Lixom det sista man kanske känner för med ett par (eller 10!) extra kilon på kroppen!
    Jag skulle vilja hitta en träning som denna:
    Två vardagar i veckan, på förmiddagen. Inga vältränade smalisar som skrattar åt ens fjösiga små skutt, utan mer med mamma-typer. Kriterier är att man får inte vara skitsnitsig utan gärna en sån som känner sig lite dum på vanliga träningspass. Man måste inte ha fött barn men åtminstone känna sig som om man ganska nyligen var i tionde månaden. Man får inte ta kort på de andra eller skratta åt nån som är totalt omusikalisk och som kommer att sätta sig på golvet efter tre minuter för hon är så otränad. En träningsgrupp som har som målsättning att i juni se ut som Halle Berry när hon kommer upp ur vattnet i den där Bond-filmen. Eller, ja, åtminstone komma i sina vanliga jeans.

    SvaraRadera
  2. Jag har personlig tränare och har aldrig behövt stå i underkläder och fotas, låter väldigt märkligt. Är väl bara att anlita en annan i så fall?? Han/hon kan mäta dig när du har linne trosor på dig och skriva ner måtten, det är ganska kul att ha och jämföra med. Undrar hur du har råd med det med mammapenningen? Eller du kanske har en rik man.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tänkte tipsa dig om Friskis och svettis. De har gympa för mammor där man får ta med sig sina bebisar. Jag och min sambo tränar där också (både gym och jympa) vill du ha hjälp att komma igång och ha sällskap så är det bara att säga till. Min sambo ska bli instruktör och han är riktigt duktig på bra övningar. Vi kräver inga bilder i bara underkläder :)
    Ha det bäst och hör av dig om du vill. Kram kram

    SvaraRadera