tisdag 22 december 2009

Schleeeten


Såhär ser det ut på soffan hemma hos oss just nu...Två Eklöfare som är helt slut. Hade tänkt få rejält med sovmorgon imorse, eftersom Ellioth är på dagis 8-14 och för att det är på förmiddagarna som Pippi sover, men tji fick jag... Ungen har varit vaken klippt hela förmiddagen och somnade inte förrän nu, och nu känns det lite sent att somna :)
Har iaf hunnit slå in de sista julklapparna och kokat mig själv lite gröt till lunch. Herrn är nämligen bara nöjd när han får vara i famnen, och nej, BabyBjörn duger inte heller.
Igårkväll rymde jag iväg till Sofia & Mogge, helt ensam, och lämnade pappsen och barnen hemma. Det var välbehövlig kvalitetstid vill jag lova då jag har Elton på mig 24/7. Visst är det mysigt, men också mycket påfrestande.
...och angående amningen. Jag har testat allt, tro mig. Amningsnappar, slangar, pumpar, ja you name it. Killen verkar helt enkelt inte så förtjust i att amma. Nu har han dock tagit bröstet direkt vid de senaste fyra amingstillfällena men jag tänker inte ropa hej...
Nu är det snart time för påklädning och sen far vi mot dagis!
So long!

1 kommentar:

  1. KOM TILL MIG!!!!!!!!!!! jag lovar att göra pippi nöjd genom att mysa med honom dagarna långa.... så du kan få vara lite alone...vet att du älskar din kido, men jag kan jua vlasta..come on!

    SvaraRadera