torsdag 24 december 2009

Julafton!

Det är jättemysigt att vakna på julaftonsmorgon (till en skrikande bebis) men också lika mysigt med julaftonskväll och allt stök är över :)
Vi har haft en jättetrevlig eftermiddag/kväll "hemma" i Ljungsbro med världens bästa tomtar...Ja, vi hade faktiskt både tomtemor och tomtefar på besök. Ellioth öppnade dörren när de bankade på och snabbare än blixten var han uppe i mormors famn med tårar i ögonen och gråten i halsen, haha. Efter julklapputdelningen vågade han sig fram och kramade tomtemor men tomtefar ryggade han bort ifrån...Tomten är allt lite läskig, det har han nog ärvt av mor sin :) Jag blir lika nervös varje år tomten ropar upp mitt namn och kallar fram mig, vet inte riktigt vad det är!? :)

Nu ska jag surfa runt lite och se om jag kan hitta ett förråd eller en större lägenhet så vi kan börja packa upp alla klappar...Ni får en bildserie att sysselsättaer med! God Jul!


Ellioth gick på knäna när han försökte sig på att ha mammsen på axlarna :)

Dagens outfit för storprinsen <3
Toker var inte bara på tv...:) Elton myser på moster Sannas axel!Ellioth busar med kusin Rasmus :) Tomtarna har kommit...och Ellioth har intagit skyddsposition hos mormor! Bästa tomtarna! ...Elton brydde sig inte så mycket varken om tomtarna eller sina paket! Ellioth i öppnartagen...Elton sover gott hos storkusin Martin! Ellioth & Rasmus gör konster...(Ellioth ska göra allt som Rasmus gör!) Mormor är framme och pussas med Pippi! Morfar fick en fin t-shirt av sina barnbarn :) Två trötta grabbar vilar ut hos en stolt morfar!

1 kommentar:

  1. GOD FORSÄTTNING PÅ JULEN!
    Vilken mysig Jul ni verkar ha haft! Hälsa familja:)

    SvaraRadera