måndag 7 december 2009

Sikken dag!

Vilken dag, jisses! Men eftersom jag överlevde den lär jag ju överleva resten också :)
Vi gick upp en timme innan klockan ringde och ändå har hela dagen inneburit kaos och "förseningar", vi skyller allt på tandläkaren! Självklart ringde dom upp 30 min efter utlovad tid och dum som jag är satt jag och väntade...Ville inte påbörja några större projekt för att göra tre saker samtidigt är jag inget bra på :)
Fick iaf en tid klockan 14, vilket passade oss perfekt då vi inte skulle behöva stressa (?)...Men jodå, stress blev det...Ellioth skulle inte klä på sig, och Pippi vägrade självklart ta bröstet. Vid utsatt tid för avfärd hade Elton fortfarande inte fått i sig en droppe mat och Ellioth låg och skrek naken på golvet...Pippi blev utan mat och när jag väl fått på båda ungarna kläder (Ellioth hade tom nyköpta kläder) så hade Ellioth skitit ner sig...Kläder och allt var fulla av bajs och samtidigt skrek Pippi så mycket att han tappade andan och blev blå. Jihoo, tårarna var nära och minst lika nära var det att jag ringde och avbokade tiden hos tandläkaren men iväg kom vi tillslut! Hann tom förbi Tallboda och Sofia där vi dumpade av lillebror (Tusen tack för barnvakten!)!
Hjärtinfarkten var nära :)

Väl hos tandläkaren vägrade självklart ungen att öppna munnen. Dom lyckades iaf bända upp hans läppar som han knep såå med men insåg att det aldrig skulle gå att göra något i hans mun :) Vi fick helt enkelt ordinationen att återkomma om han fick sår i munnen eller om det skulle börja rinna var från tandköttet...
Och eftersom han var så duktig (?) så fick han välja en jättefin ödla med glitter på, gissa om grabben var stolt :)? Tandläkarna var mäkta stolta dom med då dom avklarat deras yngsta patient någonsin :)

Pippi hade undertiden haft det hur bra somhelst hos tant Sofia (såklart!) och hon fortsatte kånka runt på min bebis när jag kom dit, samtidigt som hon lagade middag åt mig, haha, lyx där! Jag satt och tittade på med fötterna på en stol, för Ellioth, ja den passade pappa Mogge :)
Dom kände att min hjärtinfarkt var nära :)

Nu får vi alldeles strax besök av en jobbarkompis till Mange, Pippi börjar grymta där borta på soffan (matdags?) och jag ska skriva adresserna till julkorten! So long folk!

Världens finaste lillebror <3
Se så rund han börjar bli :)
Läggdags igår :)Påväg till barnvakten idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar