torsdag 10 december 2009

Jag är helt väck!

Nu har jag inte sovit på två dygn så hjärnan går inte ens på halvfart! Jag kan knappt tänka, är helt förvirrad, usch...
Som vår BVC-sköterska sa, det hade nog varit bättre om vi fått barnen i omvänd ordning :) Ellioth har ju alltid varit världens snällaste unge, alltid funnit sig i allt, varit nöjd och aldrig gråtit typ. Den här killen är mer bestämd och nästan alltid missnöjd (förutom när han får mat eller lyckats somna!)...Men än så älskad <3
Sova kan jag ju göra när jag blir pensionär menar jag :)

Tillbringade eftermiddagen hemma hos fam. Tuwa i Tallboda...Där bjöds det som vanligt (börjar bli tradition Sofia!) på middag och jag var inte sämre än att jag smällde i mig tre portioner, och då var jag inte ens hungrig när jag satte mig vid bordet! Hon vet hur man lagar mat den kvinnan!

Nu är mormor här och hon ska faktiskt stanna här över natten. Första gången hon sover över hos mig tror jag, myys! Imorgon är det nämligen luciatåg på dagis (tydligen ute, brrr) och mormor ska deltaga! Så nu sitter mina älsklingspojkar på soffan och myser med henne på soffan (se bild nedan!)!
Mange ska fara iväg och se om han kan ta grissprutan strax, men jag hoppar fasen denna gången...Tror inte trötthet och grisspruta är någon bra kombination. Sen skyller jag på att jag ska hämta Fia & Mogge imorgonnatt, då kan jag ju inte vara sjuk ;)


Tror att herrn inte bara ärvt sina snygga bröst av sin mamma,
utan även den läckra dubbelhakan :)
Just nu i vår soffa <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar