söndag 20 december 2009

Ångest!

Jag vet varken vart jag ska börja eller sluta. Jag vet knappt hur man skriver längre, eller hur man går, hur man äter...Elton är en såå krävande bebis, och den här spädbarnstiden som jag längtade efter är plötsligt inte såå mysig. Han sover om dagarna och är vaken om nätterna. Han har ont i magen,vill helst äta hela tiden, men vägrar fortfarande att suga tag i bröstet och han är mest missnöjd hela tiden. Han är helt och hållet Ellioths motsats.

Tro nu inte att jag ångrar den här lilla parveln, ALDRIG. Jag älskar honom så jag håller på att gå sönder och det kanske är därför jag känner mig så ledsen, nere. Känner mig så otillräcklig när han bara skriker hela tiden...Och det här med amningen ger mig ångest. Jag har kämpat i sex veckor men nu har jag nog nått gränsen, det går inte mer. Imorse vaknade jag av en sån smärta över bröstet att jag inte kunde andas. Jag skrek på Mange, som var nära att ringa en ambulans, men efter några minuter var det som bortsprunget... Pratade med en kär vän som har upplevt detsamma i samband med ångest, så jag vet inte. En sak som är säker är att jag inte vill uppleva det igen. Jag kan inte sånt här, jag har aldrig haft ångest innan. Jag vet inte vad det är egentligen. Men jag vet att det knyter sig i magen på mig bara jag tänker på att det strax är dags att amma igen...Allt skrik, svett och tårar är inte värt det. Ångest?

Nu har vi haft lite gäster precis, i form av Emma, Sebbe, Enya & Chili och det var så himla trevligt då det var riktigt längesedan vi sågs sist. Dom åkte nyligen hemåt och nu ska jag krypa upp i famnen på Mange...Blood Diamond går ju på tv och det var den första filmen vi såg tillsammans. Minns det som igår...Det var i Manges säng, i hans lilla rum på Drottninggatan!
...och nu kallar visst en hungrig mage :(

Ni får några bilder:

Här är han iaf som sin bror, älskar sin snuttis!
Världens finaste bebis <3
Mammas charmtroll <3
Sjörövare :)? Lillebror uppklädd för 2-årskalas hos Melle! Mina fina grabbar <3 Kan man annat än att le åt den här bilden?
...syskonkärleken går direkt in i härtat!
Ellioth & toksöta Enya! ...och toksöta lillasyster Chili!

4 kommentarer:

  1. Hej vännen! Det är dags att jag kommer över och hälsar på er känner jag om jag får? Jag har också problem med amningen, jävla skitpiss säger jag bara! Saga vill inte som jag vill... det är som ett jävla lotteri oftast nitlotter :/ Så vi kan ju sitta och svära tillsammans :)

    Jag har ju en liten grej till Elton och Ellioth också, tihi..
    Ring mig när du orkar!

    Kom ihåg att du är en fantastisk mamma!

    Puss & Kram

    SvaraRadera
  2. *kramar* Usch va jag känner igen det. Jag fick precis samma tryck som du beskrev när min största var runt 6 veckor... Ångestattack blev diagnosen efter lungröntgen och en hel natt på akuten =(
    Kan du inte pumpa ur och ge honom i flaska? Om han tar flaska dvs... Du ska inte behöva må så här!

    SvaraRadera
  3. Åhh gud älskar bilden när sötisarna ligger å ler åt varandra!! Fina barn du har Fia!! KRAM Sofie

    SvaraRadera
  4. Du är väldens bästa mamma! jag har längtat efter din blogg... :)

    Du verkar vara en sån stark person! Jag hade slutat med amningen direkt om min Elliot varit sådär.
    Du fixar allt!

    Jag kom på mig själv när jag log så fånigt för mig själv när jag såg syskonbilden :) hihi

    Kramar Linn och Elliot.

    SvaraRadera