söndag 27 december 2009

Ont om tid!

Jag förstår inte vart tiden tar vägen, jag hinner inte med någonting just nu känns det som. Allra minst bloggen, solly! Prioriterar just nu familj och vänner och det är väl ändå vad man ska göra dom här dagarna?
Sitter jag vid datorn nu så sitter jag och knåpar med en fotobok till Elton, gudars vilken tid det tar...Så bloggen kommer som sagt lite i kläm just nu men jag lovar att komma tillbaka som vanligt så snart tiden finns!
Ni får nöja er med lite bilder sålänge helt enkelt...

Idag tog vi iaf sovmorgon allihopa, Ellioth han bestämde sig för att vakna sist av alla precis innan 10 :) Kl 15 infann jag mig på kalas hemma hos Johänna (och Berra, hennes hamster :)) vilket var mycket trevligt! Bruden är ju för rolig när hon viskar till mig att hon hatar att öppna paket inför alla och när hon öppnar det första paketet, som är ljuslyktor, tackar hon med orden "dom här kan jag dricka mycket gott i!"...Haha! Tjejen trodde hon fått tre whiskeyglas :) Ännu roligare var att hon knappt hade några möbler så där satt vi tjejer (ca 10 st) på stolar i en ring, haha. Men trevligt var det som sagt!
Efter det tog vi en sväng till Malmslätt där Jakob, Fanny, Julius och Lilly var på besök. Ellioth och Julius busade som tokar medans Elton och Lilly mest låg och kelade ;)

...Ja, nu ska jag återgå till fotoboken och ni får tillgodose er med dessa bilder!

Elton och "titti" som Ellioth säger :)
Födelsedagsbarnet med Elton!Elton sover medans Lilly härjar i babygymmet :) Morsan och Lilly (ja, Eltons morsa alltså!) Jakob busar med grabbarna... ...som ni ser :) Inget skedande här inte, utan här ligger man rygg mot rygg :) Finisar <3

2 kommentarer:

  1. fy fy, såna bilder mår man illa av.

    SvaraRadera
  2. Din dotter är verkligen sötaste jag sett, vad myket hår!!

    SvaraRadera