fredag 8 maj 2009

Vi ska ha twins...

...Eller inte :)

Man ska inte sitta och läsa massor på nätet (läs: på familjeliv) för man blir ju hur nojjig somhelst.
Ärligt talat var jag totalt livrädd när jag steg in i ultraljudsrummet idag...Jag var säker på att bebisen antingen skulle vara död, eller så skulle det vara två vildingar där inne! Men, det vi fick se var EN liten mini-människa som for runt som en liten karusell där inne, och jag kunde pusta ut :)
Dessutom var jag ett par dagar längre gången än vad vi trodde så jag går redan på söndag in i vecka 13 och den lille där inne är beräknad att kika ut den 22 November!
Bara massor positivt!
Däremot blev det ingen provtagning idag utan jag ska tillbaka på måndag...Ensam :( Någon som kan följa med mig och hålla mig i handen så hojta till!

Ellioth hade en trevlig stund i St Larsparken med Johanna & Henke under tiden vi var på ultraljudet. Dem blev tom filmade till tv och Johanna presenterade stolt sin son Ellioth och sin man Henrik (egentligen hennes bror!), haha!

När man har varit på ultraljud har man också som vana (!) att inhandla ett litet plagg till bebisen...Men jag hittade verkligen inget spännande idag så det blev en bikini till mig istället! Hur söt somhelst (bild kommer!)! En liten top från Gina fick följa med hem också, en tight sådan som framhäver bebismagen!

Barnmorskan fick tyvärr inte till någon bra bild på den lille där inne, men på denna kan man ju (om man inte som min mamma bara ser ett månlandskap) utskilja en liten varelse!
För er som inte förstår er på bilden alls tänkte jag kompletera med en liten bskrivning senare :)




5 kommentarer:

  1. Vad bra att det gick bra idag, tänkte på er hela dagen.
    November är en Jätte fin månad, för då fyller jag år..
    Ha en forsatt trevlig kväll och helg med familjen. :)

    SvaraRadera
  2. jag ser bebben!!!!
    cooolt
    jag ahde gärna hållt din hand, synd jag bor här bara:(

    SvaraRadera
  3. Man ser ju klart och tydligt, till och med den lilla handen vid ansiktet :) Så mysigt!! Och luras inte så, blev ju jätte chockad när du skrev att ni skulle ha tvillingar haha :) Grattis till EN bebis! Vart gjorde du ulet?

    SvaraRadera
  4. På våran förlovnings dag och dagen efter min födelsedag.. :) hihihi skönt att allt va helt ok med den lille.. Ha en toppen helg.. kramar

    SvaraRadera
  5. Grattis till lyckat ul =) Syns ju klart och tydligt på bilden var bebis är. Visst är det otroligt hur mycket som är utvecklat på dom små redan så här tidigt?

    SvaraRadera