söndag 17 maj 2009

Ringde förresten Sjukvårdsrådgivningen för en stund sedan och jag undrar vad deras arbete egentligen går ut på? Är det att hålla så många som möjligt ifrån sjukvården?
Jag börjar tvivla.

Eftersom Ellioth haft feber sedan i tisdagsnatt, och det vägrar att ge med sig, så tänkte vi om vi kunde fått kommit upp och dem kunde kollat på honom. Han har ju varit ovanligt gnällig och så har jag fått för mig att han tar sig lite för ena örat.
Men öroninflammation trodde hon inte det kunde vara (genom att prata med mig genom telefonen liksom) och ordinationen vi fick var att badda Ellioth med kallt vatten.
Och sist då när han var så himla sjuk, och inte fick behålla någon vätska alls, då skulle vi stanna hemma och koka morotssoppa, trots att dem senare sa att det var bra att vi kom upp för grabben var helt uttorkad.
Det var som när Sofia ringde 1177 för att få råd om Tuwas hosta som vägrade ge med sig, jo då skulle dem smörja in Tuwis med margarin innan dem lade henne för natten...
Hallå? Vad är det för jävla häxkonster dem försöker lura i oss?

Nej, nu får det vara nog. Hädanefter tar jag med mig ungen och åker in. Punkt slut.
Nu fick jag det sagt också, nu kanske mian nerver kan få ro en stund.

2 kommentarer:

  1. Sjukvårdsrådgivningen är inte mkt att ha! Det var inte länge sedan en man med tydliga symptom på stroke ringde. De sa åt honom att ta det lugnt & gå till VC dagen efter. Ca 40 min efter samtalet var han död. Kul då.

    SvaraRadera
  2. Läste du inte tidningen häromdagen om det där??

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5142010.ab

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5142005.ab

    http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article5075430.ab

    RING INTE SJUKVÅRDSUPPLYSNINGEN!!!!!

    SvaraRadera