tisdag 19 maj 2009

Lugn dag

Jag har fått ett begär,
jordgubbar...Svenska jordgubbar.
Mange kom nyss hem, efter att ha åkt stan runt sen jag kommit på att jag MÅSTE ha jordgubbar, med Kroatiska jordgubbar. Blä!
Gud vad jag längtar tills säsongen börjar på riktigt här hemma,
jag kommer se ut som en jordgubbe när den är över :)

Idag har Ellioth och jag haft en underbart skön dag. Har bara tagit det lugnt!
(Tänkte att febern skulle ge med sig!)
Först vilade och gosade vi på förmiddagen, efter lunch sov vi middag i tre timmar (!) och på det tog vi oss ut på en liten upptäcksfärd...
Ellioth plockade syrener som han skulle ge till mormor, men som han istället åt upp. Hittade en stor gren som han skulle släpa hem till morfar, men som jag kastade efter att han skalat av nästan all bark och ätit upp den. Allt ska in i munnen. Jag drömde mig bort när jag satt och luktade på syernerna...Dem luktar barndom. Dem luktar min första skolavslutning...Mys!
När vi senare kom hem visade åter igen termometern över 38 grader...Behöver jag säga att vi alla tre börjar tröttna på det här? Usch.

Nu ligger hela familjen samlad i sängen och jag ska dra täcket över huvudet och sova nu!
Imorgon väntar en runda på stan med Johanna & Melle...Johanna har nog i princip bokat ett bord på Hakepi för kebab ska det tydligen bli :) Jag ska hämta ut ett par nya skor till min bättre hälft...
Natti!

1 kommentar:

  1. vet inte om jag är ute o cyklar !? men jag har fått för mig att man inte ska äta så mycket jordgubbar när man är gravid. vet inte om de stämmer men tanken slog mig.

    SvaraRadera