söndag 3 maj 2009

Ingen lugn och ro här inte...

I det här huset får man införa läggdags kl 21 även på lördagar om man ska vara pigg & glad på söndagar...Häromdagen hade jag tänkt skriva att det varit lugnt och skönt i huset dem sista dagarna men det var ju tur att jag inte gjorde det...
Idag kl 07.18 (ja, det verkar vara samma tid varje gång) var ungarna ute och sprang i trapphuset igen! Egentligen borde jag ju slängt på mig morgonrocken och rusat ut och sagt till dem, då detta inte verkar vara något som föräldrarna själva klarar av...Jag önskar bara att jag hade ett lika skräckinjagande utseende som min mamma har när hon är arg, kolsvarta, blängande ögon och en ton i rösten som man inte vill möta. Men jag med mina snälla blå för ingen respekt direkt :) Tror jag ska dra hit mamma för övernattning en dag så ung(-jävlarna är synd att säga, det är föräldrarna som är jävlar och barnen som är stackare)-arna får sig en rejäl skopa och kanske håller sig innanför deras dörrar istället!

Fick en anonym kommentar som menade att jag var huge,
jag fick då för mig att googla upp en sida (http://www.markazits.com/diet/bmi.php#bmi) för att räkna ut mitt BMI som visade sig vara 23 vilket beskrevs som min idealvikt!
Gå in och kika vettja!

Nu ska jag fara bortåt Lidl och göra några timmar, söndag idag ju vilket betyder dubbelt betalt hela dagen, sånt gillar vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar