fredag 15 maj 2009

Friska!

Idag vaknade jag inte av krokodiltårar, som de föregående dagarna, utan en glad grabb som rabblade upp alla sina kunskaper i det svenska språket...
Det började med att han slog upp sina blå och pekade på lampan och sa "ampa". Därefter tittade han på mig, log och sa "mamma". När jag gav honom hans borttappade napp, i hopp om att han skulle somna om, sa han "tata" och satte sig upp, tittade frågande på pappas kudde och sa "pappa". Därpå ställde han sig upp i sängen, slog till mig i ansiktet, varpå jag blängde på honom...Då höjde han fingret, pekade med det och sa "ajaj". Och det sista var nytt, känns bra att han snappat upp det också :)
Såhär är det varje morgon, som att han måste ha koll så att han inte glömt något över natten. Och det här istället för krokodiltårar måste betyda att ungen är frisk :)

Så strax tänkte vi bege oss mot Ljungsbro och inviga nya Bobbycarn ute. Påvägen ut blir det nog ett stopp på Mc Donalds för att inhandla ett Happy Meal, då kanske ungen får i sig lite mat idag också :)

So long folks,
och grattis till mig själv på namnsdgaen :)

1 kommentar:

  1. Ja, Grattis på namnsdagen till oss =)) fast jag får ju bara "hyra" in mig på Sofia =P har ju ingen egen *haha*

    SvaraRadera