söndag 3 maj 2009

Haha

Nu lägger du av, det är min son du skriver om din jävla idiot. Jag heter putte och du vet mycket väl vem jag är. Jag har klippt mej hos din mamma länge,och som du själv skrev så snackar hon mycket, så jag vet en hel del om dej med ska du veta psyko !Jag vill inte höra något mer om min son och hans mamma med familj.Vill du ge dej på någon så ge dej på mej istället. Skaffa dej ett eget liv /Putte

Haha, allt detta för att jag/vi (vi är inte bara två grannar i huset) störs av två fyraåriga ungar som inte kan dämpa sig! Jag har varken nämnt några namn eller någon adress, jag har bara avreagerat mig på bloggen! Sen att dem själva väljer att framträda får stå för dem själva!
Sen Putte, vet jag inte om vem som är mest "psyko"? En tjej som jag som har utbildning, är gift och har barn eller en kille som du som haft en trasslig uppväxt (behöver inte gå in mer på det) och inte ens får ha sin egen son över natten?


Du har naturligtvis rätt att spela musik, tvätta osv. fram till kl. 21.00, därefter bör du dämpa ljudnivån. Buller som påverkar hela huset, tex. att använda slagborrmaskin bör inte förekomma efter kl. 20.00.Du hade stenkoll på reglerna va???Varför skriva ett inlägg för o få en reaktion? Roligt liv du måste ha. Då så mkt energi går åt till o skriva om oss i din blogg.. Dra in din mamma i det hela ? Var kommer hon in i bilden, har du ingen egen talförmåga ? Du ska ta o passa dej jävligt noga!! Och det säger jag bara en gång!

Haha, nu tas det till hot också?
Jag har fortfarande inte nämnt några namn eller någon adress så...
Här sparas iaf kommentarerna ihop med ip-adressen!
Och angående min mamma så jämförde jag bara hennes utseende när hon är arg mot mitt!

0734011916. Puttes nr, han vill att skatan ringer.

Känner du dig träffad? Ring vettja!



Alla dessa kommentarer rullade in under ca fem minuter medans jag skrev det här inlägget! Fatta telefonkedjan, haha...Allt detta för min bloggs skull! Man tackar, mer casch till mig :)
Hade det varit min fyraåring någon störde sig på hade jag bara förklarat det till min son såhär: "Nu när vi går ut i trapphuset är det små bokstäver som gäller, folk sover! Kan du inte följa detta blir du inne idag!"
Cirkus.
Nu är den här diskussionen garanterat avslutad iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar