fredag 15 maj 2009

Köpa hus?

Nu är vi precis hemkomna från Ljungsbro.
Jag skulle solat, vilket verkligen behövs då jag är likblek, men solariet stängde 20 och vi var där en minut över, såklart. Min vanliga tur liksom. Men vilket solarium stänger 20? Det är ju då folk har tid att sola...Inte konstigt att stället håller på att kursa.
...och på tal om annat liksom.
Vi skulle fart hem direkt därpå men såklart hade pappa hällt upp en stor virre till Mange när vi kom tillbaka som var tvungen att avnjutas en tid. "Så ska det låta" stod på på tv:n även om det var Ellioth som underhöll oss mest med sin dans :) Sötnosen där. Hade ingen termometer med mig men jag tror att han varit feberfri hela eftermiddagen och det hoppas vi håller i sig!

Jag minns inte om jag nämnt det här på bloggen men vi har börjat spana på hus lite. I det här idiothuset kan vi ju inte stanna länge...Trappan (ja, det borde vi tänkt på!) gör mig galen, dels pga mitt illamående iofs, sen att det är så lyhört (grannarna ovanpå är värst- fåglarna) och sen det här med att det ändå snart blir för litet för oss som snart blir fyra i familjen spelar stor roll.
Sen började det väl egentligen med att grannarna till mamma och pappa ska sälja, och jag som är så mamma-och pappakär skulle ju självklart vilja bo där medans Mange är lite mer skeptisk. Han menar på att han och svärmor skulle flyga ihop titt som tätt :) Och? Vi skulle ju kunna fälla häcken mellan tomterna och ställa upp en stor studsmatta till Ellioth där...Och när vi rivit en vägg för att få större kök och vår tredje unge inte skulle få eget rum kunde vi ju bara bygga en loftgång över till mammas och pappas hus, och mitt gamla rum så kunde han/hon bo där. Hur smidigt somhelst ju :)
Men njaä, nu har vi hittat ett mycket finare hus som vi nog ska kolla på, som istället ligger ca 1 km ifrån mina föräldrar, perfekt ju! Dessutom är detta mycket fräschare, lite större, och bara 100000kr mer i utgångsbud. Värt att tänkas på!

Nu ligger mina grabbar i sängen och gosar och eftersom jag är uppe på övertid idag också så ska jag joina dem.

Som sista mening i det här inlägget tänkte jag (eg Ellioth) skicka en hälsning till Lisa och tacka för den goda dipsåsen han fick till sitt Happy Meal idag! Jag kan säga att "dubbeldippa" har fått en ny innerbörd :)

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar