fredag 3 januari 2014

Vimplar

Nu är Eltons rum pimpat med vimplar. Både barn och mamma är mycket nöjd :)

Det är verkligen dags för oss att börja vända tillbaka dygnet nu för på tisdag ska kidsen tillbaka till förskolan och just nu sover vi till 9.30 på mornarna. Det är självklart superskönt men vi kommer ju vara sååå trötta när vi ska upp vid 7 på tisdag. Igår fick Elton ändå gå och lägga sig vid 9 men ändå sov han så länge :)

Efter sovmorgonen imorse käkade vi frukost, jag startade en maskin med tvätt och vek torr tvätt och sedan kröp jag ner i sängen igen. Där låg jag någon timme och bara njöt. Efter en dusch och lite fix med mer tvätt skjutsade grabbarna mig till stan medan de åkte och köpte dörrar. (ja, Ellioth ringde imorse och ville hem trots att han bestämt att sova där två nätter. Våra kids har blivit riktigt hemmakära :)). Där strosade jag runt i lugn och ro, växlade till mig lite Baht och gjorde ett fynd på Lagerhaus (ni ska få se!). Sedan åkte jag hem och hämtade Ellioth och så körde vi till Maxi och kompletterade lite. Innan när vi skulle sätta oss i bilen snubblade Ellioth på gräsmattan och för att försöka rädda fallet fortsatte han att springa för att falla lite längre fram och körde huvudet rakt in i husväggen. Det såg jätteotäckt ut och han skrek som en stucken gris, stackaren <3

Nu har vi precis ätit middag så mu väntar fredagsmys och något glas vin. Jag ska bara ta hand om en maskin tvätt till först ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar