söndag 5 januari 2014

Kul igår, seg idag

Yesterdays. Jag är ju fortfarande helt förälskad i mina paljettleggings så jag körde på dem och ett nytt linne. Och linnet sen, så jäkla statiskt så det satt slimmat över min degmage hela kvällen, mindre snyggt!

Igår var ju roligare än idag kan man ju säga. Jag vet mina gränser och känner när det räcker för mig och då dricker inte jag mer. MEN igår skulle ju kära Amra bjuda på drinkar och jag försökte verkligen tanka nej men ni som umgås med invandrare vet ju hur dem är, envisa som åsnor. Och jag är inte oartig av mig så jag drack snällt upp min drink. I alla fall den första och den andra skänkte jag till bättre behövande och åkte hem :) Kände mig som en gammal kärring ute igår... Vi gick nämligen till Platå (Amra jobbar där) och jag höjde ju medelåldern rätt rejält om man säger så. Bortsett från någon vakt var jag äldst. Och då snackar vi åldersskillnad på MINST TIO år. Usch!

Idag då, vaknade upp till ett hem i kaos. Tanken var ju snäll, att gå ut med barnen för att låta mig sova. Men för det anser ju jag att man kan slänga in en maskin med tvätt och bädda sängarna iaf, vi är rätt oense där... Får smärre panik av tanken att komma hem efter sex veckor i Thailand! Det här hushållet klarar sig liksom inte utan mig... Och tidsoptimist är han så det smäller om det den där karln. Jag ringde och frågade vart de var då vi skulle iväg på barnkalas och då var de cirka 2 km bort och om 1,5 timme skulle vi iväg då. Då skulle ungarna ha lunch och så också, så nej vi stressade iväg sent som vanligt men var i slutändan i tid till kalaset. Hugo har blivit fyra år vilket firades med tårta, kakor, fiskdamm och ballongfigurer. Jag satt mest och myste under en filt på deras soffa :) Lite, lite bakis faktiskt :)

Nu är vi hemma igen och jag har vikt ren tvätt, startat en maskin med tvätt och dammsugit. Då har jag gjort mig förtjänt av att ligga och må illa på sängen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar