torsdag 23 januari 2014

Trött på förskolan!

Nu är jag så jävla trött på denna avdelning på förskolan. Förutom 7 par vantar i höstas har vi nu blivit av med 4 par strumpor. Och det konstiga är att alla strumpor som försvunnit är från Polarn o pyret och alla har varit namnade (även vantarna)! Men med denna oordning som reder i kapprummet på avdelningen (se bilden!) så är det ju inte konstigt om saker försvinner! Dock känns det ju som att det kanske är föräldrar som snor eftersom det är märkesplagg som försvinner?!

Jag har i alla fall bett pedagogerna, minst en gång i veckan sedan i somras, att hjälpa min son och påminna honom att lägga sina grejer i facket eftersom det försvinner annars! Det har de ju dock inte tid med eftersom de har 25 andra barn att se efter... Jag förstår dem och har kontrat med att de ska påminna honom de gånger de ser honom ta av sig något men då mumlas det bara bort (förutom av en av pedagogerna som faktiskt bryr sig)! De måste ju förstå mig också eftersom det blir sjukt dyrt, ohållbart, för mig att köpa nya strumpor varje vecka! Och ja, jag väljer Polarn och pyret just för att de håller fem gånger längre än andra strumpor men bara kostar dubbelt så mycket! Försvinner de dock varje jävla dag så blir det satans dyrt!

Så svårt är det liksom inte att lära barn hålla ordning på sina saker... Här hemma går det ju så bra eftersom vi har rutiner och jag påminner honom! Så behöver barn ha det på förskolan också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar