tisdag 21 januari 2014

Ungen har tappat sin första tand!

Min unge har tappat sin första tand och jag spricker av stolthet! Jag har tagit tusen bilder på honom och börjar nästan gråta :) Jag har tagit så många bilder på ungen att när jag skulle ta kort på hans fina alster han gjort på förskolan blev lillebror avundsjuk och ville vara med på bild :) <3

Men tänder är ju så otäckt så den där tandfen som ska byta ut tanden mot en peng blir ju inte jag i alla fall. Jag tar inte i tänder, då kräks jag! Men vad förvandlas tanden till nuförtiden? Det var ju en tia när jag var liten (okej, jag tappade min första tand när jag var 9 år), är det fortfarande så mycket? Jag kan ju inte lägga i en tjuga liksom?

Annars har den här morsan pluggat hela dagen. Grupparbete på Campus Norrköping och sedan blev det att skriva en uppgift här hemma. Nu skulle jag bara behöva läsa en bok ikväll också men jag skiter i det för jag har varken tid eller lust. Nu myser jag med kidsen framför en film och senare blir det pump. För ja, jag har faktiskt ingen träningsvärk...so far!

Laters sötnosar och haters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar