måndag 6 januari 2014

Resfeber

Nöjda killar idag i sina hästtröjor. Och leggings. Deras far orkar inte ens sucka längre :)

Och på tal om dessa grabbar, vi nattade dem vid 20 igår. När de väckte oss? 8.45. Tur att de inte ska vara på förskolan förrän 9 imorgon, vi lär garanterat ta lite sovmorgon då med! Men ikväll ska de i säng vid 19...

2,5 veckas ledighet är snart till ända. Jag brukar ha fet ångest sådana här dagar (sommaren och när Manges semester är slut är värst!) då jag verkligen älskar att vara hemma med familjen men denna gång känns det lite lättare. Om mindre än fyra veckor drar jag till Thailand och om fem veckor är även familjen där och vi är samlade igen. Jag har praktik en vecka när de kommer men sedan är det ju sportlov i en vecka. Sportlov i paradiset med hela familjen (ja, mor och far sluter upp då också), det kan ju inte bli bättre!
Dock börjar jag, för första gången på cirka 20 år, få ordentligt med resfeber! Även att jag varit i Thailand 14 gånger så ska jag denna gång, HELT ENSAM, fara till andra sidan jorden. Där ska jag först byta flyg, åka taxi i tre timmar för att sedan på kvällskvisten komma fram till ett hotell och morgonen därefter inställa mig på skolan. När jag annars haft en ny praktikplats har jag åkt dit några dagar innan för att se vart det är och så, det går liksom inte riktigt nu. Jag får väl slå ett kik på Google Maps eller så tar jag helt enkelt en taxi första morgonen. 6 timmars tidsskillnad på det och jag måste gå upp och jobba när det vanligtvis är läggdags här hemma, det får bli sju alarm och högsta volym på luren! Ja, ni ser, resfeber! :)

Här hemma tvättar och plockar jag som vanligt. Tycker det är mysigt att bara vara hemma och göra sånt en sådan här sista ledig dag. Jag har packat alla ytterkläder till förskolan imorgon och nu ska jag se över min Thailandspackning. Jag kanske ska testpacka också för jag lär ju få tänka om med tanke på hur mycket jag vill ha med och hur liten väskan är. Där i ska ju dator och kurslitteratur få plats också... Majgaad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar