söndag 2 augusti 2009

Mysig kväll!

Kvällen igår blev skittrevlig! Den innehöll massor bus, god mat (& dricka), skitsnack och trevligt sällskap såklart! Det var såå längesedan vi räffade dom och lilla Tuwis hade blivit en helt annan tjej... Nu var hon jättemysig (var hon innan också iofs!), inte alls lika mammig längre, och gick och tog min hand hela tiden! Och som vi sa, nu märks det verkligen att de må fisarna blivit pojkiga och flickiga. Medans Tuwis gick omkring med min handväska och kramade sina dockor så lekte Ellioth med bilar och klättrade på stolarna :) När det sedan var läggdags för barnen satt Tuwis som en liten solstråle på sin fina kudde och tittade på Puh medans Ellioth for omkring som en myror-i-brallan-unge :)
Tuwis somnade till på kudden och fick gå in och lägga sig på sitt rum medans fisen somnade i pappsens famn och och fick sova vidare på kudden...
Vid 1-tiden var vi väl hemma igen och kröp ner i våra sängar! Ellioth sov hela vägen hem och även när vi klädde av honom och åt sen en flaska välling i sömnen...Den grabben kan sin sak :)

Tusen tack för igår Fia, Mogge & Tuwis,
och ja, vi måste verkligen ses snart igen!

Sötfisarna leker i Tuwis rum!
Såå söta! ...och Ellioth börjar få myror i brallan :) Söt-snuttan ser på Puh!Ellioth sover gott på kudden!

Nu idag blir det till att fixa med både det ena och det andra. Pappsen ska försöka få klart det mesta i klädkammaren så att vi senare kan fara en sväng till Norrköping och kika på en vagn! Har hittat ett annat, mycket billigare, alternativ nu och hur skönt vore det inte att bara kunna klicka dit babyskyddet på vagnen när man ska göra ett snabbt ärende? Nice tycker jag :)

2 kommentarer: