tisdag 11 augusti 2009

Imorgon gäller det!

Ännu en gång blir jag påmind om varför jag ständigt sa "jag ska aldrig mer bli gravid"...Nu är det "nya" att kissa var femte minut, jag blir helt tokig. Sitter jag ner kanske jag kan hålla mig i tio, men står jag upp skulle jag helst vilja kissa hela tiden! Tror minifisen ligger lutad med huvudet mot kissblåsan eller något :)

Har försökt hålla humöret uppe hela dagen, vilket brast nu på kvällskvisten då det kom en bitterfitta-kärring till jobbet. Jag vara nära att nita henne, seriöst. Tur att jag ändå kan ta kontroll över läget utan att låta mina gravidhormoner gå överstyr :)

Imorgon är det "den stora dagen", ja, inte att jag fyller 25 då för det ansågs ju inte så viktigt tydligen...Utan för imorgon ska vi på 3D-ultraljud. Imorgon ska vi få se vår minifis och efter det kan vi garanterat säga om det är en hon eller han :) Shiit, jag är lite nervös...Känns lite som julafton när man var liten! Så då får vi se om det är en liten Felice eller Elton som gömmer sig där inne :) Men huvudsaken är ju egentligen att h*n är frisk...
1500kr går kalaset (3D-ultraljudet)på och det är värt varenda öre vill jag lova...Anders går igenom vartenda litet organ i den lilla kroppen!

...Så nu ska jag packa om. Imorgon är det jobb 7.15-12.15 för min del, och dagis för lillfisen och senare vid 16 r det alltså ultraljud. Så håll utkik här imorgon :)

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar