onsdag 12 augusti 2009

Här är lilla jag...

Låt mig presentera...
MR. Elton!
Ja, det var då minsann ingen pulla här inte. Det räckte med att Anders sa: "Ja, då ska vi se om man kan se...", och vips så var det en liten herre som särade på benen och visade hela härligheten! Där gick det inte att ta miste på något vill jag lova :)
Vi kunde redan se att han är en kopia av sin storebror, speciellt på den allvarliga minen!
Kändes dock lite konstigt att det på en sekund flyttade ut en tjej ur min mage och i samma stund flyttade en liten kille in, jag som varit så säker liksom...
Men vad billigt och bra det blir nu, plus att Ellioth kommer ha så roligt med en lillebrorsa som kommer att gå i klassen under honom :)
Bilden här ovan är dock ett kort på ett kort. Vi fick ju en skiva med oss hem men den är det bara filmer på och jag och youtube är inte riktigt bästa vänner så det får vara! Eller några kort fanns det, två stycken tror jag...Ett på snoppen och ett på en fot, det kommer up här så småningom också!
Tusen tack för alla gratulationer, och ett speciellt tack till familjen Melle som precis var här med en jättefin "diskmedelsflaska" från Cult Design, tack tack!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis till dig & familjen!

    SvaraRadera
  2. Grattis på 25 års dagen och grattis till en liten lillebror =)

    SvaraRadera