söndag 23 augusti 2009

Idag far vi på E4:an norrut...

Här vaknade vi till en strålande morgon vid 9.30,
alla var pigga och glada trots en lite jobbig natt...
Sofia (igen, haha) lovade att inte smitta oss med sin förkylning men Ellioth vaknade vid 1-tiden av att näsan rann och så en jäkla hosta, och jag började känna av halsen då!
Men vi ska inte klaga för vi har klarat oss riktigt länge nu, jag minns inte ens när vi var sjuka sist...Tror det var när fisen började på dagis i våras faktiskt!?

Nu ska vi börja göra oss iordning för dagens bravader, vilket innebär kalas i Järna, ska bli trevlans! Det är Ellioths kusin Vendela som fyller 11 år!


Hade fått en bitterfitta-anonym kommentar nu över natten:

Visst han är gullig och så men det år ju alla ungar i den åldern.Tycker eran son att det är så Roligt att gå mannnekäng som du uttrycker det han har ju alltid nappen i munnen.Han kanske inte tycker att det är så roligt som du tycker att det är.Hur gammal är han igentligen.Ska man inte låta barnen vara som dom ska vara när dom är typ 17 månader?

Citat från min blogg:
"Här är några bilder från idag när vi kom hem från stan,jag kan säga att det blev mycket skrik och tårar efter att vi tagit av honom jackan, han fullkomligt älskade den :)"
...Eftersom han blev galen när vi skulle ta av honom de nya kläderna så gillade han tydligen det han gjorde! Och ang. nappen som han "alltid" har i munnen, kika runt bland alla andra bilder i min blogg. Han har endast napp i munnen på de bilder han är påväg att somna på... Eller som i detta fall, när pappa är hemma och låter honom ha den :) (Sorry pappsen, men det är sanningen!)

1 kommentar:

  1. SV: Oj då, hoppas jag gjorde bra ifrån mig då! ;-) Vill du/ni så finns jag (och/eller min doula-partner Emma) att tillgå eller så kanske vi ses i alla fall när det är dax! :-)

    SvaraRadera