söndag 23 augusti 2009

En dag i norr!

Nu är vi hemma efter vår tripp till Järna...
Det var inte bara Wendela som blev uppvaktad, utan även jag :) Fick ett jättefint halsband av Marielle med familj! (Tack, tack!)
Ungarna busade somvanligt, även att Ellioth var hängig. Det som började med lite snor och hosta imorse hade blivit till feber nu innan vi åkte hem, stackars vår lilla fis...
Nu sover han dock hur gått som helst...Näsan som runnit som en kran innan är helt torr tack vare morsans behandling! Först lite Renässans, ett sug i vardera näsborren med Näs-Fridan på det och så en dos "riktig" nässpray...Ja, jag kan det där med nässpray som de som känner mig vet ;) Men Ellioth ska inte få bli fast i träsket, högst 3 sprayningar om dagen i max tio dagar är det som gäller för honom!

Nu står min man och tillagar varma mackor med kantarellstuvning till oss. Tillsammans med dem blir det en film och så packa om fyra kartonger med magneter...Hett va? :)

Några bilder från dagen:

Fisen är redo för kalas, med pappas skor:)
Alla kusinerna från pappsens sida, fr v.: Emil, Alvina, Albin, Wendela, Ellioth & Rasmus! Alvina gillar att kånka på Ellioth :) Ellioth hittade ett litet råddjurskid som han gillade att rida på!En trött sjukling i bilen påvägen hem!

1 kommentar:

  1. Hej sofia!
    Jag har följt din blogg ett bra tag nu och tycker den är jättebra och intressant!=). Har bara en liten fråga, det är så att vi ska till Thailand och jag vet ju att ni varit där;) tänkte hör hur man gör med vaccination på barnen? vaccinerade ni ellioth när ni åkte?
    Tack för en jättebra blogg;)
    /Malin

    SvaraRadera