måndag 24 augusti 2009

Morrn!

Såhär fann jag mina grabbar inatt, tyckte det var så gulligt så jag var tvungen att smyga upp och häta kameran! Det brukar alltid vara pappsen somligger och håller om Ellioth men när han vände ryggen till fick det bli tvärtom :)

Ellioth har fått sova emellan oss inatt. Tyckte det kändes bäst så med tanke på att han fick astma sist han var förkyld och att de sa till oss att om det hände igen skulle vi åka upp direkt...Så jag kände at jag ville ha lite koll på honom! Men ingen astma inom synhåll, bara massor rull och sparkar vilket gjort att jag inte kunnat sova...Men vad gör man inte för barnen :)?

Nu är jag dock på uselt humör då karlsloken fått med sig vagnen till jobbet. Kul liksom när det är strålande sol ute och Ellioth brukar sova middag i den...Grrr!

Till Malin: Ellioth var ju bara 10 mån när vi åkte till Thailand så han var för liten för Gamma/Havrix/Twinrix (Hepatit) men han fick ta någon 1,5-årsspruta tidigare. Men då bara halva dosen. Hör med BVC för det beror ju lite på hur gamla dina barn är...Eller allra bäst är nog att höra med Vaccinationscentralen för på vårt BVC hade de ingen vidare koll :)

2 kommentarer:

  1. Åh vilka fina killar du har!! Är så man sitter här å blir avundsjuk! =P

    SvaraRadera
  2. naaaawwwwww...skedis vad mys!!!
    uff vi vill inte att nån astma ska komma..stackars!!

    SvaraRadera