onsdag 28 januari 2015

Silikonbröst och bajsblöjor


Igårkväll och inatt har amningen kommit igång ordentligt tack vare den här lille herrn. Varannan till var tredje timme har han velat äta vilket resulterat i ett par melonas till bröst på mamman och ett tiotal fyllda blöjor på den lilla mannen :)
Vi var lite trötta efter den natten så medan M tog Ellioth till skolan (och Elton följde med) tog jag och Elvis sovmorgon till 10. Lite amning på det och när Elvis sedan fortsatte sova tog jag tag i hemmet och satte igång några maskiner med tvätt, bäddade och plockade. M var iväg till VC då han har ont i halsen och fick konstaterat halsfluss... Såå typiskt för jag vågar knappt att han tar i Elvis nu och får inte sova med oss. Nu fick han ju penicillin så redan imorgon är han förhoppningsvis bättre!

När Ellioth slutade skolan tog vi en gemensam promenad dit och hämtade honom. Ellioth visade stolt upp sin lillebror för kompisarna. Påvägen hem gick vi förbi Eltons förskola också så han fick visa sina kompisar och fröknar (de var ute!). Ångest med så mycket människor runt vagnen då jag är livrädd för RS! Men vi har ju två (tre nu med karln...) smitthärder här hemma :/

Nu på eftermiddagen har M och Elton varit iväg och storhandlat medan Ellioth och jag varit kvar här hemma med Elvis. Han har hållt, luktat och pussat på sin bror att han nu fått så mycket kärlek att han klarar sig ett halvår framöver <3 Jag har tvättat fler maskiner med tvätt, vikt tvätt, ringt några samtal och är äntligen i fas här hemma!

Vi tar gärna emot besök nu också (imorgon är M smittfri!), hör av er så bestämmer vi en dag! Premissen är bara att ni ska vara helt friska (rädslan för RS igen...)!
<3

En liten skatt på en stor säng <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar