torsdag 1 januari 2015

2014 goes 2015

God fortsättning på det nya året kära vänner!
Vi firade in 2015 på bästa sätt hemma hos Tessan, Jocke, Tim, Vilgot och Theodor. Barnen märkte vi knappt av då de lekte hela kvällen (med paus för mat) och vi vuxna kunde äta förrätt, huvudrätt och efterrätt i lugn och ro. Ostbrickan och snackset glömde vi av då vi var så fruktansvärt mätta hela tiden :)
Tolvslaget var tänkt att firas ute på deras gård men då grannen sköt raketer 2 m från sitt eget fönster och 4 m från oss, och jag inte var beredd på det, tog mina gravidhormoner över och jag blev vansinnig och skickade in både man, barn och övriga :) Så vi skålade inne medan smågrabbarna iaf fick tända tomtebloss på altanen! 
Först strax efter 01.00 gick vi hemåt och grabbarna somnade gott i sina sängar vid 01.30. Denna sena sängång ledde till att hela familjen sov till 10.40 idag, LYX!

Det nya året börjar ju inte direkt med att visa sin ljusaste sida, det är ju typ natt ute. Vi kör nog därför en hemmadag med mys, pyssel och lite renovering!


Och nej, jag tänker inte ge mig på någon lång resumé av 2014. Jag tycker det var ett fantastiskt år på alla sätt och vis och jag lärde mig mycket. Praktiken i Thailand, Turkietresan, VG på examensarbetet och att vi plussade för ett syskon var nog höjdpunkterna! Det jag lärde mig är att jag är alldeles för snäll och tror alldeles för gott om människor, något jag har försökt ändra på. Jag har dessutom rensat bort alla falska människor omkring mig vilket känns förjäkla bra och jag känner mig nu så tillfreds med de som är kvar <3 2014 var grymt och 2015 kommer säkerligen bara bli ännu bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar