onsdag 7 januari 2015

Kladdigt

Idag drog vardagen igång igen. Eller inte riktigt för mig och grabbarna, men för M. Ellioth hade studiedag i skolan (men hade fått vara på fritids...) och då passade vi på att ta en extra ledig dag. Elton och jag vaknade till vid 8 medan jag fick slita upp Ellioth vid 9. Den sjusovaren alltså...:/ Vi tog en lugn morgon. Jag bäddade, plockade och tvättade lite medan kidsen såg på tv och lekte. Därefter körde jag ut dem i snön där de hade superroligt tillsammans i nästan 1,5 timme innan jag ropade in dem då lunchen var klar. 

Efter lunch gasade vi mot Sturefors och familjen Vilmer och Eliot. Ellioth förälskade sig ju sååå i Eliot under vår Turkietresa i somras och nu fick de äntligen träffas igen, det är liksom någon ömsesidig kärlek där <3 
Grabbarna lekte faktiskt tillsammans alla fyra och jag och Linn fick lite tid att hooka upp :) Därefter fikade vi och sedan drog Linn igång något målarprojekt. Jag höll mig lite i bakgrunden då jag är allergisk mot så mycket kladd men ungarna hade ju galet kul :D Ja, det målades ju även i ansikten och på kroppar så efteråt var vi tvungna att duscha alla barn. Även detta var ju ett uppskattat moment :)

Fick knappt med mig grabbarna hem när det var dags att åka. Båda slumrade dessutom i bilen hem så i skrivande stund ligger de och vrider och vänder på sig i vår säng och har lite svårt att somna :/ De behöver ju dock göra det då det imorgon är uppstigning vid 6!

Mysig eftermiddag i Sturefors <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar