tisdag 20 januari 2015

Sekundär plan

Tror ni jag fick sova inatt? Nä! Tabletterna tog bort värken från foglossningen men den där svidande/stickande/brännande känslan i fiffi som bebis åstadkommer kvarstod och det gick inte att sova. Dessutom fick jag jordens halsbränna så vid 04 var det ingen idé att försöka ligga ner mer så jag gick upp och åt lite. Kröp ner igen någon timme senare och grät en skvätt. Vid 06 ringde M:s väckarklocka och det var så skönt att huset vaknade till liv. Jag var ju dock helt knäckt och försökte somna men det var ju förgäves. Ända till 10 försökte jag men det gick inte. Ringde förlossningen och diskuterade tabletterna med en barnmorska men när jag berättade att jag skulle på Aurorasamtal bad hon mig ta det med den barnmorskan istället. Det gjorde jag och det finns en sekundär plan. Ikväll ska jag testa en annan tablett och funkar inte den ringer jag förlossningen imorgon... Att samtala med den här fantastiska barnmorskan Inger är det bästa jag gjort. Jag fick svar på så mycket frågor och hon var så himla stöttande. Hon undersökte mig även och jag är mogen för förlossning, öppen 2-3 cm...:) Det känns faktiskt bra!
Nu får vi se när bebis kommer :)

Åkte förbi Ikano för att köpa lampor till våra nattduksbord. De hade två kvar men olyckligtvis var den ena kartongen tom så jag fick gå därifrån utan :( Istället smet jag in på Lindex och köpte en outfit till bebis. Ja, de flesta tror ju att det är en flicka men jag tror det är en liten kille till så det blev en pojkoutfit. Halva reapriset och detta var i princip gratis!

Nej, snart dags att kasta i sig lite tabletter och hoppas på sömn inatt! Håll tummarna är ni snälla för efter fem vakna nätter börjar jag bli riktigt knäpp :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar