onsdag 21 januari 2015

Ombokning av förlossning

Vem tror ni sov som en Gud inatt? Jo, jag! Vaknade en gång av den brännande/svidande/stickande känslan i fiffi men det gick över relativt fort och jag kunde somna om. Bara två kisspauser på det också- toppennatt!
Annars fanns ju planen där... När jag ringde förlossningen igår föreslog barnmorskan att vi skulle boka om min igångsättning som till idag för att jag skulle slippa denna smärta. Jag fick en smärre chock och berättade om min tanke att bara testa någon annan tablett. När jag sedan skulle ta det med kvinnan på Auroramottagningen bad hon mig ge det en natt med Citodon och om jag inte skulle fått sova inatt tyckte även hon att vi skulle boka om tiden. Men jag hade ju saker inplanerade både idag och imorgon och tur nog fick jag ju sova... Barnmorskan på Aurora skrattade gott när jag berättade om mina dejter idag och att jag var tvungen att städa på torsdag :)

Men som sagt vaknade jag pigg och utvilad idag. Jag körde grabbarna till skolan och förskolan och sedan en liten sväng hemom innan jag åkte över och träffade lilla Milo 9 dagar gammal. Känslan av att sitta där med en liten spädis i famnen och tänka att jag har en egen sådan på fredag var ju helt sjuk. Han var så liten och luktade så gott... Det är imorgon kvar, sedan kommer min, galet!
Efter det mötte jag upp fröken Hällöv på stan och vi tog en lunch på Yogi. Supergott och supermysigt!

Därefter sprang jag ner på "Classe O" för att köpa lampsladdar och lampor för att sedan hänga upp i hakar över sängen. Det var ju bara det att inga globlampors socklar passade med lampsladdarna så jag fick lägga ner den drömmen. Istället hittade jag dessa lampfötter i stål (skulle köpa liknande fast i koppar igår på Hemtex ju- men stål passar bättre i vårt sovrum...) och med ashäftiga globlampor till (med massor glödtrådar i)! Det blev liksom toppen och känns sjukt prisvärt!


När jag kom hem och hade hämtat kidsen var jag helt slut efter dagens kraftansträngningar så jag satte på en film till kidsen och lade mig och sov i en halvtimme. Men när sedan M kom hem bad jag honom bära upp skurhinkar och dammsugare till övervåningen och så städade jag barnens rum. Det känns skönt att bara ha nedervåningen kvar imorgon för att sedan kunna vila och ladda för förlossning på fredag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar