söndag 11 januari 2015

Gammal vänskap rostar aldrig

Vi hade världens mysigaste dag igår! Vi började med att efter frukost (vid 10) fara till Norrköping. Målet var Polarn o Pyret då deras rea ju är fantastisk men då jag saknat storlekar här i stan. Jag ser gärna att barnen har rejäla ytterkläder och Polarns kläder håller ju riktigt bra kvalité. Dock tycker jag att det är fasligt dyrt till normalpris så jag passar på när priserna blir lite lägre vid rea. Vi fann faktiskt storlekar i Norrköping så jag är mer än nöjd!

Efter några butiker till (bla min favvo TGR) for vi hemåt igen i galet snöoväder och kasst väglag. Hemma packade vi om för att åka och hämta Elton och sedan möta upp Emma, Danne, Enya (med kompis) och Chili vid hockeyrinken i Ljungsbro för lite skridskoåkning. Jag satt bänkad då jag känner mig lite framtung men de andra åkte och hade sååå roligt i nästan två timmar!
Därefter var vi hembjudna till Emma och dem på middag. De bodde ju inte nådigt fint i sitt nybyggda hus och vi längtade ännu mer efter tomtsläpp och att få bygga vårt egna...
Ungarna lekte så himla bra så dem såg vi knappt. Emma och jag hängde mycket förr, när barnen var små, så nu hade inte barnen setts på länge och mindes knappt varandra men de fann varandra snabbt igen. Vi åt mat, fikade och hookade up och åkte inte hemåt förrän strax innan 23.
Det var ju ordentlig storm när vi åkte hem och strax innan Tift låg det ett träd över vägen vilket jag höll på att krocka med. Det är två-plus-ett-väg med vajer i mitten och dör trädet låg var det såklart enfiligt så det var trångt att komma förbi. Vi ringde polisen som skulle skicka någon att röja upp! 
Hem kom vi säkert i alla fall och stupade i säng strax innan midnatt, glada efter en supermysig kväll <3 M och Daniel smed planer för sommaren och det känns som det kommer bli mycket poolbad, åka fyrhjuling, båt, vattenscooter och wakeboard då :)

Idag tar vi en lugn dag hemma. En köttgryta står och puttrar på spisen, jag tvättar och ska ställa mig och stryka barnens nya gardiner och sedan blir det nog en tur till någon pulkabacke också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar