torsdag 8 januari 2015

Så mycket bättre

Idag lämnade M på skolan/förskolan vilket innebar att jag kunde fortsätta sova, välbehövligt efter den hemska natten. Först vid 10 slog jag upp ögonen och då låg jag och kände efter en stund. Bebis med hicka (alltid!) men inget ont i magen, ingen bebis som försökte gräva sig ut, jag fick luft och halsbrännan var borta. Ni förstår nog inte lyckan! :) Skuttade upp ur sängen, bäddade, plockade iordning, startade en maskin med tvätt och satte mig för att äta frukost. Därefter drog jag igång städningen... Jag inser inte riktigt att jag är höggravid förrän jag får pausa dammandet var femte minut för jag får sammandragningar. Dammsuga mattor sen, ja då trodde jag att bebisen skulle komma ut så då fick jag lägga mig en stund. Det tar dubbelt så lång tid att städa nu mot vad det vanligtvis tar. Men det är ju bra att röra lite på sig, får se det som min träning nu :) Nu skiner det iaf här hemma och luktar sådär fräscht!

Igårkväll åkte jag en liten sväng till Ikano för att kolla Kappahls rea (Halva priset plus 30% till för medlemmar) då Ellioth ju stuckit i längden direkt och behöver nästa storlek. När jag varit där kunde jag inte låta bli att springa förbi Hemtex och få med mig denna runda, fantastiska vas hem. Såfort den kommer in tar den slut och nu såg jag att de hade ett fåtal kvar i butiken så då passade jag på. Lite tulpaner i den och det kan ju inte bli mer vår :)

Tulpanerna var jag och köpte på Blomsterlandet påväg hem från Sturefors igår. Jag älskar tulpaner och speciellt vita. Den ena var ju dock himla rolig då den hade några strimmor av rosa på sig :)

Nehej, dags för en dusch och lite lunch innan det är dags att hämta hem grabbarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar