söndag 11 januari 2015

I love POP

Jag är såååå svag för POPs röd-och vitrandiga :) Jag ÄLSKAR det och rött går ju både på pojke och flicka. Vi har ju en till sådan lurvig overall till bebisen men när denna kom på rea till halva priset kunde jag inte motstå. Denna är ju perfekt i babyskyddet och så också. 299:- istället för 599:-.

Vi kommer syskonmatcha ungarna sen i höst också med en varsin av deras vindfleece. Älskar dessa, de är sååå bra då de både är vind- och vattentäta. Ellioth och Elton har redan typ två var men det är bra att ha både hemma och på förskolan. Det är jäkligt bra andrahandsvärde på POP-kläder också så när man köpt på rea får man i princip tillbaka de pengar man gett för dem. Bebisens fleece 199:- ist för 399:- och grabbarnas 249:-/st istället för 499:-.

Nytt vinterställ till Ellioth. Han har två ställ från POP iår som är precis lagom så de får Elton ärva till nästa säsong och så får Ellioth dessa som är en storlek större. Handlade även ett ställ från Didriksson från XXL i höstas som är till för nästa vinter, två ställ behövs ju så man kan byta om ett blir blött, även det ett fynd. Jackan 499:- ist för 999:- och brallorna 449:- ist för 899:-.

Passade även på att köpa vinteroverall till bebisen till nästa år. Svart går ju till både flick- och pojk och får matchas med rosa mössa och vantar om det blir en flicka :) 649:- ist för 1299:-.
Det är ju ganska mycket pengar att punga ut nu men det hade blivit det dubbla om vi skulle inhandlat detta sedan i höst så då blir det ju värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar