måndag 19 januari 2015

Hopplöshet


Mina fina killar <3
Ja, såhär såg de ut när jag skulle åka och lämna dem imorse. Ellioth har gympa på måndagar (både i skolan och på fritids) så då kör vi alltid mjukiskläder för det är bekvämast att röra sig i, annars vill han ha jeans. Elton får jag klä på lite vad jag vill men idag hade han på sig sin rosa tröja han shoppade igår. Ellioth ville inre ha en sådan :)

Idag var det segt att kliva upp. M snoozade från 6-7 och jag ville bara skjuta honom. Barnen var precis lika sega och helt omöjliga att väcka. Jag själv då? Helt knäckt. Ingen sömn överhuvudtaget på hela natten. Det började när vi gick och lade oss då bebisen började gräva nere i fiffi. Det bränner och svider och känns som den försöker ta sig ut. Jag åmar mig, håller för och skriker rakt ut ibland. Och jag får ännu mer ångest inför förlossningen. När det hade lugnat ner sig gjorde sig foglossningen påmind istället. Kunde inte ligga åt något utan att det värkte så det liksom ilade i hela mig. Sex kisspauser på det... Jag tänkte att jag skulle sova efter att jag lämnat barnen idag men det gick inte då heller. Foglossningen gjorde alldeles för ont. Jag försökte till och med att sitta upp och sova men då ilade det upp i hela ryggen. Jag har verkligen försökt fokusera på målet (fredag) men med fyra nätter kvar och flera i bagaget utan sömn så ringde jag idag förlossningen. Jag fick prata med en gullig barnmorska som var med när jag var uppe för två veckor sedan så hon fixade så en läkare skrev ut starkare värktabletter direkt, utan att jag behövde komma dit. Så ikväll hoppas jag äntligen på att få sova med två Citodon i kroppen.

Jag var förbi jobbet efter lunch och lämnade tillbaka min nyckel då någon annan behöver den bättre under tiden jag ska vara mammaledig. Fick kramar av fina kollegor och några barn slängde sig i famnen på mig och berättade hur mycket de saknade mig. Då fick denna hormonstinna gravida kvinna tårar i ögonen :) 
Lagom till jag skulle åka och hämta grabbarna slutade Fanny så hon följde med och kollade in skolan/förskolan ifall hon nu skulle behöva hämta! Nu känns allt så himla mycket bättre när jag vet att jag har barnvakt dygnet runt!

Nä, nu ska en tvätt hängas och sedan  ska jag krypa upp i soffan med mina små killar och vänta på att middagen ska bli klar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar