tisdag 6 januari 2015

En liten hälsning:


Den svenska avundsjukan visar sig ännu en gång. Det här meddelandet vaknade jag till imorse. Personen i fråga hade då redan hunnit ta bort mig och blockera mig. Han syftade på mina blogginlägg, och jag kan inte annat än skratta...:D

För det första trillar det här meddelandet in klockan 04.15. Vad för slags människa har ett behov av att uttrycka sig såhär en söndagmorgon klockan 4? Jo, en person som mår fruktansvärt dåligt. Den här personen är en gammal "vän" till min man. Vi kan väl säga att det sket sig mellan M och den här killen redan när M och jag precis träffats då M var den här killens chef och avskedade honom då han stal i sitt arbete. 

Och ja, nattens meddelande anser jag grundar sig i ren bitterhet och avundsjuka. Killen är 33 år och har inte kommit längre i sitt liv än att han är singel, nyutbildad elektriker och är ute och super på trettondagsafton. Bitterheten låg ju antagligen i att han inte lyckades släpa med sig ett ligg hem ens. Och vad gör man då? Jo, man går in och läser en gammal "väns" frus blogg där hon skriver om det liv de lever. M har ett välbetalt arbete, hus, fru och snart tre barn. För att dämpa känslan av avundsjuka och den där bitterheten över att inte ha lyckats släpa hem något 03.15-ragg (den här gången heller...) så skriver han till sin "väns" fru och berättar vilken "urusel människa" hon är. Och den här frun skulle inte kunna bry sig mindre och skrattar nästan så hon kissar på sig :)

Pinsamt! Gör om, gör rätt! Dags att växa upp och ta sig framåt i livet kanske?! Och du, ingen har tvingat dig läsa min blogg! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar