söndag 4 januari 2015

Att vända tillbaka dygnet


Kan man räknas som tonåring redan vid 7 års ålder? Imorse fick jag väcka den här killen strax innan 10!
Men vi har vänt dygnet helt under ledigheten och eftersom det är vardag igen på torsdag är det dags att vända tillbaka det nu. I förrgår kväll kom grabbarna i säng först vid 23, igår vid 22, så att de sover länge på morgnarna är ju inte konstigt. Väldigt lyxigt för två trötta föräldrar också, som sällan är i säng innan 01. Jag behöver ju vila upp mig nu så lite tidigare sängång skulle ju inte skada! Men ikväll ska kidsen i säng vid 21, måndag 20.30, tisdag 20 och så är de tillbaka till vanlig läggning vid 19.30 på onsdag så de är laddade för skola/förskola på torsdag igen!

Vi har haft så härliga dagar nu. Vi har rensat och renoverat på dagarna och nästan varje kväll har vi haft besök av fina vänner! 
Idag kör vi slappdag deluxe! Jag har plockat iordning, startat en tvätt och haft inpackning i håret. Dessutom har jag tagit fram en väska och lagt fram sakerna som hittills är klara att packas ner till BB. Jag har kommit på att stora, bekväma slapptrosor behövs inhandlas och likaså bindor. Bindor är ångest, det är såååå vidrigt att ha det ju men tampong är ju inget alternativ efter man fött barn :(

Nu är Mange och barnen påväg ut en sväng medan jag ska lägga mig på sängen med en tidning. Lite senare far vi till Ljungsbro då jag var fräck och bjöd in oss på söndagsmiddag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar