fredag 16 januari 2015

Gnällblogg


Ni får ta att detta är en gnällblogg nu. Just nu är jag så jäkla klar med den här graviditeten och senare igårkväll bröt jag ihop totalt. Magen värkte, bäckenet "isade" och för att inte tala om stjärten... Alltså jag kunde inte ligga still utan låg och åmade mig och på det var jag tvungen att ta ett stolpiller. Yej! Fy fan, mina barn ska aldrig mer behöva ta en supp! De ska få flytande Alvedon tills dess att de kan svälja tabletter, det har de mitt ord på. Jag fick typ värsta panikångestattacken över det där pillret och slutade nästan andas :(
Nej, nu är jag klar som sagt och de sju dagar som är kvar till bedömningen känns som en evighet. Ja, det känns nästan okej om förlossningen skulle starta av sig själv innan nu... Och det säger en person med världens största kontrollbehov så då kan ni tro att jag mår piss nu!!

Mannen kom, efter en hint i onsdags, iaf hem med en STOR bukett tulpaner igår på Tulpanens dag. I min favoritfärg dessutom. Det var så många att de räckte till två buketter där en nu pryder köksbordet och en vardagsrumsbordet!

För att fortsätta gnälla lite så var inatt ingen bra natt heller och av sömnbristen vaknade jag och kände mig sjuk. Mange var återigen snäll och tog barnen till skolan och förskolan och jag tog en Alvedon och fortsatte att sova, och vaknade först precis innan 11. Det var välbehövligt och nu mår jag mycket bättre!

Vaknade till en bild på en bedårande liten prinsessa som kom till världen tidigt imorse! Johanna och Pontus fick sin andra lilla tjej och Filippa blev storasyster <3 Grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar