söndag 18 januari 2015

Farväl

Imorse fick jag slita upp både man och ungar strax innan 8.30. Det krävs ju att ungarna går upp lite skapligt om de ska kunna komma i säng vid 19.30 ikväll för att orka upp till skolan imorgon. Dock blev det sent igår och ungarna var inte i säng förrän 23. Vi hade så himla trevligt med Josse och Jocke och deras Kellis och grabbarna lekte och hade sååå kul ihop <3
Vi åt en mysig söndagafrulle ihop, plockade iordning lite, startade en tvätt och dammsög innan vi klädde på oss och gick ut. Vi stod och njöt i solen en stund och väntade in mormor och morfar som kom förbi för att säga hejdå. Vi pussades och kramades och vinkade av dem, nu ska de njuta av en månad i Thailand.
<3
Efter det tog vi en liten promenad i Malmslätt. Vi stannade i några lekparker innan vi tog en liten sväng i skogen.
Det är ju så himla skönt med frisk luft. Vi gick inte långt dock då jag är alldeles för tung just nu och får sammandragningar för varje steg jag tar :) Men att bara gå och dra fötterna efter sig och se kidsen hitta på lekar längs vägen är himla mysigt det också :)

Nu är vi nyss hemkomna från Tornby och stan där vi hade några ärenden, jag har slängt mig på sängen medan grabbarna spelar lite innebandy. Jag ska blunda en stund innan vi ska fixa lite hemmagjord pizza!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar