fredag 12 december 2008

Avundsjuka "Kristina"!



Kristina sa:

Haha, fan han måste ha öron utav stål, dom får ju mössan att se ut som ett rymdskepp :-)Han är ändå ganska söt, men jag tycker inte att man skulle få ha mössa på sig på den där fotograftävlingen.

Haha, varför ens kommentera liksom?
Avundsjuka människor!
Jag vet att jag bakade honom bra, och att han är sjukt söt!
Den där Kristina sitter nog säkert på en sån där ful bebis själv!
Varför skulle man inte få ha mössa? Hur tufft är inte det liksom, det som fick hans bild att sticka ut! Och han blev ju "Årets chamtroll" av en anledning,
han ÄR årets charmtroll!

6 kommentarer:

  1. Fy faaan för denna Kristina..hur korkad får man va..vad arg jag blir..tror som sagt mest avundsjuka om hoppas verkilgen inte hon har barn sj när hon sitter och ger såna kommentarer!!
    Mössan på ellioth gör de ännu mer charmigt än vad han redan är..och bilden fångar verkligen de riktigta lilla sötaste charmtrollet i denna värld som han är!!! knäppa jävla kristina!!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att han vann=) Va fan är det med folk klanka ner på en så söt bebis som din är. Han har ju inte gjort någon nåt ont. Jävla idioter blir så arg.

    SvaraRadera
  3. MEN, utan mössa hade han aldrig vunnit. Det vet du med, därför ni tog på mössan!

    SvaraRadera
  4. Men nu får det väl vara nog...det är ju ta mig sjutton inte konstigt att barn börjar mobba när inte ens vuxna kan bete sig normalt. Hur många barn har inte en mössa eller keps på ett kort? Avundsjukan har visst inga gränser hos vissa...undra hur perfekt deras liv är egentligen?!
    Idag får iaf jag mysa med årets charmtroll...o han slår alla =) Kramar Johanna

    SvaraRadera
  5. Omg, vad finns det för jävla pappskallar där ute? Inte undra på att barn mobbar varann när det är de "vuxna" som är de värsta.

    Btw, vad fin du blev i håret!

    SvaraRadera
  6. Synd att du gjorde precis samma sak själv Sofia, när du skrev att hon sitter säkert med en "ful bebis". Det är visst lätt att klanka ner på andra ändå..

    SvaraRadera