lördag 16 oktober 2010

Smålänning?

Jag tappar suget att blogga när jag får sådana onödiga kommentarer... Vad är det för SKRÄP som sitter och läser? Varför läser man en blogg där man bara stör sig på allt? Vet att ni är många finisar som läser också men sånt här trams drar ner min lust att skriva.

I förmiddags tog jag och MIN NYA JACKA en tripp ner på stan. Kallt var det också så den fick vara KNÄPPT/STÄNGD!! Hade ett par ärenden... Kanelbullebodyn hade kommit in på Lindex igen och jag hade en 30%-kupong som jag var tvungen att utnyttja så en sån fick det bli:) Några rea-bodies fick följa med ner i påsen också. Elton har dåligt med bodies och Ellioths gamla verkar ha försvunnit? Var tvungen att hitta en ny halsduk till MIN NYA FINA JACKA och fann en goding, med matchande pannband, på Kappahl av alla ställen!

Måste bara berätta vad som hände när jag stod i kön på Lindex. Det kallas höjden av snålhet! Före mig stod en man och skulle betala ca 7-8 plagg där notan slutade på 616.50kr. Men eftersom 50-öringarna har upphört så avrundas det ju uppåt till 617kr. Detta gjorde denna man så upprörd att han ville lämna tillbaka alla kläder. Jag tänkte sticka fram huvudet och ge honom en krona men han verkade så bitsk att jag inte vågade :) Iaf ville han ha pengarna insatta på sitt kort vilket han fick av den söta kassörskan. Hon meddelade att det skulle ta 2-3 bankdagar och när pengarna var insatta så kom han ju upp med idén att nej, han ville minsann ha pengarna nu... Hur fan orkade han? Bråka om 50 öre liksom.. Jo, sedan kom han upp med några smarta beräkningar också! Om Lindex idag skulle ha 4 miljoner kunder som rundades uppåt så skulle de tjäna 2 miljoner. Åh fan, klipsk kille! Men han skulle ju fortf bara ha förlorat sina 50 öre. Han måste varit smålänning va:)?

Nu sitter jag i bilen, med mor och far, påväg till Norrköping och lilla Rindra med familj. Mina grabbar fick stanna hemma då de åkt på en förkylning med massor snor och sånt.

Trevlig lördag ALLA FINA! Ni anonyma kan ruttna i en lövhög!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar