måndag 4 oktober 2010

POSTBILEN?

M är i sorg. Som ett barn på julafton har han stått på balkongen och tittat efter postbilen. Ingen postbil har kommit och nu är klockan efter 21 och dom har slutat utkörningen. Jo, det var ju så att vår tv brann, om ni minns, och den gick inte att laga så det blev att beställa en ny som nu M längtar ihjäl sig efter. Jag skrattar bara för jag bryr mig inte ett skit om den där nya, "smala" tv:n som egentligen var jättedyr. Som för 1,5 år sedan kostade 15000kr. Vem bryr sig? Jag skulle lika gärna kunna ha en gammal hederlig "tjock-tv" :)

Usch, jag börjar oroa mig för plugget... Jag kan verkligen inte läsa. Jo, vänta, bloggar kan jag ju läsa, men en bok, naä det går bara inte. Det är som att någon kastar i mig ett gäng sömnpiller såfort jag öppnar en bok. Jag vill experimentera, labba eller räkna matte eller fysik. Läsa om olika forskningsmetoder, nejtack. Måste försöka komma in i det men hur fasen gör man? Någon som har någon idé? Och snart ska en rapport in och därefter är det hemtenta...Ångest? Jomantackar :S
Längtar till nästa vfu, och än mer tills jag är klar om fyra år (FYRA ÅR? hjälp!)...

Ska krypa ner i sängen och ta Thornberg med mig (=jag kommer somna på 2 s!). Imorgon ska jag köra Elton till dagmamman Josefin i stan. Fina vän, är så glad att jag har dig!

2 kommentarer:

  1. Robert Thornberg kommer att följa med dig under hela utbildningen så lusläs och memorisera!

    SvaraRadera
  2. Haha om du läser böcker av Thornberg förstår jag din ångest. Tråkigt som satan! Jag ska ge dig ett tips, läser andra året på lärarprogrammet, dock i nkpg. Jag klarade första året utan ett enda underkänt. Tycker jag fått med mig massor av kunskaper men jag har inte läst en hel kursbok sen jag började. Inte ens en halv har jag läst (o absolut inte thornberg:P) Kan låta svårt men du måste lära dig sålla. Läs innehållsförteckningar, o ev. sammanfattning o ordlista i slutet. Sen skummar man bara texten, gör små anteckningar o sen sitter det förhoppningsvis=) Lycka till!

    SvaraRadera