torsdag 7 oktober 2010

Din feta elefant!

Jag ställde mig på vågen imorse vilket verkligen var på tiden. Bra jobbat Sofia, och här blir det ingen klapp på axeln utan en stor fet jävla käftsmäll! Jag är nästan (för att ta i lite) uppe på min förlossningsvikt igen. Men den här gången alltså utan en unge i magen. Smart, verkligen. Istället är det massor äckliga kexchoklad, kladdkakor, godis och en massa läsk som simmar där inne. NU får det vara nog! Vill jag se ut som en jävla elefant eller? Nej, det vill jag inte. Nu säger jag inte att ni tjockisar där ute är fula, men det passar verkligen inte mig. Och om jag nu ändå skulle vilja fortsätta se ut som en elefant (jo, för Mange förstår ni, han säger att jag är fin! så han vill alltså att jag ska fortsätta vara en elefant?) så får jag väl tänka ur hälsosynpunkt. Det är inte hälsosamt att vara fet!
Men vet ni, jag har egentligen verkligen inte tid att träna. Jag kan inte hitta tiden någonstans. Skola hela dagarna, sen hem och laga mat, duscha ungar, slänga ungar i säng, diska, tvätta, städa...Ja, försök få ihop det, för jag får det inte! Så vad som kommer få lida i början nu är skolan! Imorgon är det jag som springer till simhallen och köper mig ett gymkort. Och träningen, ja den får stjäla en sisodär tre timmar i veckan från skolan så jag får träna när ungarna är på dagis! För om det väger mellan att se ut som en elefant och få vara med mina barn, eller se ut som en vessla och inte vara med mina barn, jo då faller lotten ändå på att vara en elefant! Jag får helt enkelt se till att vara lite mer effektiv med pluggandet och jobba in dessa tre timmar!

Så ut och rör på dig nu Sofia, din stora, feta elefant!

5 kommentarer:

  1. ELEFANT! Köp ett gymkort på simhallen! Jag ska på Easylinepass klockan 9.00 prick och då ska du med ! Nu ska mammafettet bort! PUSS från grannelefanten! ;)

    SvaraRadera
  2. Tyckte du såg smal och fin ut i söndags :)

    SvaraRadera
  3. Säg till om du vill ha sällskap/peppning så är jag där! :)

    SvaraRadera
  4. Hörrödudu :@ Nu blir jag nästan lite småsur på dig gumman...Du är absolut inte ngn fet elefant du är ju en underbar person som ser bra ut närsom och hursom.. Du har både skönheten och är en underbar mamma som gör allt för sin familj :D.. Du ska veta att du är älskad som du är och jag tror varken din man lr dina barn tkr att du är en elefant :O så sluta klanka ner på dig nu gumman.. Du är fin som du är :) love and peace <3

    SvaraRadera
  5. jag lyckas jobba 30h i veckan, ha 2 barn och träna 20h i veckan...

    /jake

    SvaraRadera