torsdag 21 oktober 2010

Jag liksom spricker snart! Eller nåt!?

Herregud, det borde vara förbjudet att känna såhär! Inför en sketen tenta liksom. Jorden går inte under om jag inte klarar den, eller?
Önskar att tiden bara kunde spolas fram nu, så jag satt där på torsdag med åtta sidors tenta framför mig, färdigskriven- urtjusig!
I alla fall så kunde helgen spolas förbi. Mange tar nämligen med sig barnen och far hem till deras farmor och farfar. Dels för att jag ska få plugga ifred och dessutom för att de träffas så sällan. Men alltså jag vet inte om jag pallar, vi är aldrig ifrån varandra liksom. Sist var när jag var och hälsade på Helena i Malmö, men då hade jag i alla fall ett barn med mig. Det kommer bli jättetomt här hemma, usch. Men som sagt, jag kommer vilja plugga och visst kan jag egentligen fara till biblioteket för at få lite lugn och ro men ska då mina finisar sitta här hemma och ruttna? Nej, de gör rätt i att åka till Sörmland. Barnen får träffa farmor och farfar, kanske bada ute i deras jacuzzi och leka med sina kusiner. Och jag, jag får sitta här hemma ensam och knappa på denna satans dator :( Jo, lite separationsångest har jag allt, det måste jag erkänna. Och inte så lite...

Nej, nu ska jag luncha och sen tar jag bussen ut till universitet för att hämta hem den efterlängtade (?) hemtentan. Eftermiddagen kommer spenderas på ett fik med min fina vän Emily där vi ska sitta och bolla tentafrågor.

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar