lördag 23 oktober 2010

Musik, läsk och läxor.

Spotify, julmust och hemtenta, ja det var min lördagskväll! Skönt att ha kommit en bit på tentan, men pest att vara ifrån mina fina prinsar. Galet att man kan sakna någon så mycket efter så kort tid, det handlar nog mycket om ovana. Vi sover alltid tillsammans, iaf minst tre av oss.
När jag var i affären tidigare ikväll, för att inhandla gotte till min ensamkväll, så kände jag en sån lycka över att ha en familj. Att slippa vara singel, att slippa vara ensam. Jag är inte gjord för ensamhet. Jag vill alltid ha någons sällskap eller närhet (då räcker det inte i egenskap av hemtenta!)! Min familj, mina nära och kära och mina fina vänner är mitt allt! Ensam skulle jag aldrig stå pall!

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från min kära mor och far. Dom är på fest och tanken är att jag ska agera fylletaxi åt dem ikväll...Tills dess får jag underhålla mig själv med lite Facebook och bloggande.

Imorgon förmiddag intar jag och Mathilda Espressohouse för tentaplugg där. Jag tänker även smita iväg på stan för att inhandla något par knästrumpor, sjukt snyggt!

Nu sätter jag punkt. Godkväll mina fina!

(Förresten har jag rensat bland alla mina (387 st) opublicerade kommentarer. Vissa blev publicerade och vissa blev slängda. Men nu ska jag bli mycket bättre gällande kommentarerna och alltid publicera!)

1 kommentar:

  1. vilka puckon som läser din blogg och är elaka! och sen törs dem inte ens stå för vad dem säger och är anonyma, larvigt!! du är superduktig och världens bästa mamma till dina killar! :)

    SvaraRadera