lördag 30 november 2013

Dyrt men fint?

Jag köpte en ny adventsljusstake igår. Eller egentligen är det ju inte en adventsljusstake just utan en vanlig stake, så jag kan ju använda den året runt. Man kan ju skifta tema i den liksom. Tur det för Mange fick en chock när jag kom hem med den och berättade vad den kostade. Ännu en chock när jag berättade vad de där små stjärnorna på ljusen kostade. Och idag var jag iväg och köpte rådjuret som ska få stå där i under julen, han blev visst ännu lite mer tokig på mig då. Nej, men hela kitet gick på 600 kronor (ljusen ej inräknade), det är väl inte så farligt? När vi har nytt hus och allt. Då BEHÖVER man ju ny inredning, right?

Och på tal om ny inredning... Jag köpte en stjärna till barnens rum för cirka fem år sedan som jag bara älskar. I början hade jag den året runt för den är så himla fin. Men nu har vi ju helt plötsligt två barnrum, där fönstren ligger bredvid varandra, och då vill man ju ha två likadan stjärnor. Gärna en till likadan. Så idag knallade jag in på Hemtex i hopp om att de fortfarande skulle sälja dessa stjärnor och till min stora glädje gjorde de det. Och än bättre, de hade två betala för en på all julbelysning! Så nu har grabbarna en varsin sprillans ny och den gamla fick flytta ner och pryda min byrå i vardagsrummet. Dubbel lycka!

Jo, jag ringde förut för att fråga om jag fick komma och hämta Ellioth men det gick minsann inte. Mormor och morfar väntade gäster och han kunde inte komma hem förrän gästerna fått efterrätt för då skulle han få vaniljsås. Jag förklarade att jag ville komma då (vid 15.30) för hans mor ville kunna dricka ett glas vin till maten och då svarar ungen: "Men då kan du komma hit med min pjamas så sover jag över!". Okej. Jag försökte övertala honom med lussebullsbak, tacos och godis men han ville ändå stanna hos mormor och morfar så jag fick snällt åka dit med lite packning. Hans kusinbarn Tindra var en av gästerna så han var väldigt bestämd om att få leka med henne också, klart han ska det!

Nu är det tacomys som gäller här och jag smuttar på lite vin! Man kan ju inte annat än älska helger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar