onsdag 27 november 2013

Omväxlande dag

Idag blev det grekiskt till lunch. Jag kan aldrig få nog av Olympias Biftéki med potatis och tzatsiki, för att inte tala om deras bröd! MUMS! Trevligt sällskap i form av kexet fick jag också :)

Lämnade kidsen sent på förskolan idag (9.30) då jag inte började förrän 10. Idag stod det seminarium på universitetet på schemat. Lite skönt med omväxling eftersom jag kört praktik mån-tis och även ska göra det imorgon. Efter seminariet blev det som sagt lunch på stan och påväg hem blev det ett stopp på XXL då de hade min ryggsäck (till resan, bild kommer) på erbjudande och dessutom 25% på ett helt köp och då slår självklart denna kupongmorsa till:)! Så då är det klart! Försökte boka flyg igår men Thais hemsida ville inte vara med så vi hoppas på bättre tur idag. När M och jag satt och pratade igår knäcker han: "Har du tänkt dra en tur till Malaysia när du är i Thailand eller?" och jag bara: "FUUUUUUCK, jag kommer behöva visum!". Jag har inte haft en tanke på det! När jag backpackade i Thailand i 8 veckor för 100 år sedan tog vi en dagstur till Malaysia för att förnya vårt visum då man endast får för 30 dagar i taget. Nu lär jag ju varken ha tid eller lust med det så jag måste styra upp det hemifrån. Någon som vet hur man går tillväga? Hur lång tid tar det? Kostnad? (Jag vet ju alltså att man måste ta kontakt med den Thailändska ambassaden, men sedan...?)

Imorse planerade vi även in lite familjemys om ett par veckor, mysigt att ha något att se fram emot nu lite närmre <3 Vad det blir återkommer jag om!
Nä, nu vill visst tvätten bli hängd... Hejsålänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar