tisdag 12 november 2013

Sömnig dag

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Så sant som det är sagt, det var två glada killar som i spöregn gick till förskolan imorse. Det är så kul med barn, det är liksom som att de inte ens lägger märke till vad det är för väder ute. Det spelar liksom ingen roll. De kommer vara ute och leka och ha lika kul, oavsett. Morsan gick dock och huttrade under ett paraply, surade över regnet och mörkret och kände att jag aldrig kom till att vakna...

Halvsprang hem för att inte frysa ihjäl. Satte mig sedan på soffan för att läsa litteratur och fick tända i halva huset för att få lite ljus. Då såg jag även allt damm på golvet och började dammsuga istället. När jag sedan satte igång med läsningen dröjde det inte många minuter innan jag sov. Jag är helt hopplös alltså. Jag blir ju inte mindre trött när det är kolsvart ute heller. Hopplös. Vaknade efter någon timme, pigg och glad, och fick massor läst iaf. Därefter kom Sofia, Tuwa och Tyra, jag skulle nämligen intervjua Tuwa till min hemtenta i denna kurs. När Sofia och Tyra gick hem blev Tuwis kvar och så promenerade vi bort till förskolan och hämtade grabbarna. En timme lek senare gick vi över till Sofia och dem där vi blev bjudna på kycklinggryta, mums! Det blev även glass till efterrätt, Elton fick ljus på sin och så sjöng vi för honom och han fick paket. Supermysigt! Sedan fick Sofia något flipp och började spanka mig, nu är min rumpa alldeles röd och tokvarm... Hon ska få en ordentlig lavett någon dag :)!

Nu sitter jag och grabbarna framför tv:n och ser på Sune i Grekland. De har även fått sina kalasgodispåsar som de sitter och mumsar på, vi kör lite lillördag då det är studiedag på förskolan imorgon!

/sämst på att blogga nuförtiden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar