söndag 10 november 2013

Kalas 2

Min goding till 4-åring <3

Andra och sista kalset är över och vi andas ut. Det är skitkul att ha folk här men man är rätt trött i öronen när fem grabbar röjt loss järnet här hemma. Jisses alltså! Ellioth ska spela häftig när han har kompisar över också och det blir ju inte alltid så bra. Hans far blev vid ett tillfälle så arg att han nästan skakade och då åkte ytterkläderna på ungen och så fick han, och en kompis, vara ute och leka istället. Då blev det faktiskt ganska lugnt och skönt en stund. När han kom in igen fortsatte han dock att missköta sig så han blev utan godispåse (alla barn fick det på kalaset) medan brorsan satt snällt i soffan och smaskade. Gissa om storebror var knäckt?! Han skrek, sparkade och hotade. "Om jag inte får godis kommer jag riva och sparka sönder bordet...och så kommer jag göra bitmärken i dörren!" lät det, och vi fick bita oss i läppen för att inte kissa på oss av skratt! I en timme höll han på, och vi höll ut...:)

Jag har även hunnit med en sväng till Tornby idag där jag inhandlade en hel påse vinterhandskar till kidsen. På tre månader på nya förskolan (och då har de använt vantar i 1,5 månad) har vi blivit av med SJU par vantar. Så jag kände att det är lika bra att börja bunkra då det känns som det kommer gå åt vantar i vinter. Jag köpte Didriksson då de även har overaller av samma märke och då kan man fästa dessa vantar i overallerna. Det ska jag göra och sedan säkra med hänglås! Annars lär man ju bli fattig...

Produktiv dag avslutas även produktivt med att skruva ihop ett skoställ till tvättstugan, så nu har det blivit lite ordning där också!

Nähä, dags för en dusch och sedan inta soffan för lite slapp innan det blir sängen. Imorgon kickar vi igång veckan med en fullspäckad dag! BVC, föreläsning, litteraturläsning och på kvällen är det info om examensarbetet. På det är Mange bortrest hela veckan... Suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar