söndag 1 december 2013

Lite varmt bara

Lill-tok <3

Underbara söndag! Klev upp lagom vid 8 och slapp den där hela-dagen-har-redan-gått-ångesten :) Åt mysfrukost, tände ljus och sedan kröp vi upp i soffan tillsammans och såg på julkalendern. Därefter satte jag mig i bilen för att hämta hem Ellioth från Ljungsbro för vid 10 väntade han finbesök. Agnes, Ellioths flickvän från förra förskolan skulle komma. Hon klev innanför dörren med en inflyttningsblomma och gissa om han nu vaktar den med hela sitt liv!:) först lekte de alla tre tillsammans men vid lunch åkte Elton och jag ner till stan så att Ellioth och Agnes skulle få leka ifred. Där inhandlade jag först papper och färg (jag ska göra egna julkort iår. Billigt tänkte jag. Jo, men tjena- tio ggr dyrare!) och sedan gick jag till Hemtex och köpte en ljusstake jag spanade på igår. Kände mig inte alls nöjd med stjärnan vi hade i fönstret i köket, den lyste liksom gult, men nu blev det superfint. En sväng på Stadium hann vi med också, Mc Donalds där emellan och sedan traskade vi till Trädgårdsföreningen där vi lekte i lekparken. En bra stund. Ännu en gång är det pensionärsvarning på mig... Jag gungade i cirka 1 minut och därefter kändes det som jag fått värsta kräksjukan. Var nästan tvungen att lägga mig ner för att inte spy. Kexet höll oss sällskap hela tiden och honom snurrade jag i den där mojängen Elton sitter i på bilden och då höll han också på att spy. Så den där balansnerven blir nog sämre redan vid 25-26 år :)

När jag kom hem började jag rensa lådor och viktiga papper. Sedan satte jag igång med julkorten och det pysslade jag med tills middagen var klar och den är nu precis intagen!
Nu ska kids sövas och sedan slår jag mig ner i soffan och stannar där resten av kvällen! Ska sörja att jag är gräsänkling måndag till onsdag då Mange åker på kurs till Göteborg! Så om någon vill underhålla mig nu tre vardagskvällar så är ni hjärtligt välkomna! Ingen skulle bli gladare än jag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar