måndag 21 februari 2011

What´s up with that boy?

Trött, trött, trött. Trött på att själv aldrig bli frisk (nu sitter det i bihålorna) och trött på att barnen aldrig får vara friska. Nu har Ellioth haft feber sedan i torsdags och idag hade han inte ätit på hela dagen så är han inte bättre imorgon tar jag med mig honom till vårdcentralen. Vem vet, jag kanske smittat honom med halsfluss? Dessutom är han helt galet ljuskänslig, sitter och kisar av minsta lilla, vad kan det vara liksom?
...Och den andra lilla korven är jättehostig men det är inget som stör honom. Nu ikväll stod han vid vardagsrumsbordet och käkade pommes ihop med brorsan. Plötsligt råkade han luta magen mot bordskanten samtidigt om han hostade så då kom det en stor kräka på bordet. Det rörde inte honom i baken för han sträckte sig bara över den och tog en ny pommes, haha :) Han har i helgen lärt sig säga "NEJJE!" så det räcker att storebror tittar på honom så skriker han det. Allt är "nejje" :)
Och Ellioth är ju för go...Nu har han suttit framför tv:n tyst som en liten mus hur länge som helst...Vad han tittade på? Antikrundan, haha. Och när M skulle byta kanal till något annat började han gråta :) av den grabben blir det nog något stort :P

Nu ska jag starta en maskin med tvätt och sen tar jag med mig Ellioth och kryper ner i sängen :)
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar